met basmatirijst
1 |
Breng een pan met ruim water aan de kook voor de rijst en volgens de instructies op de verpakking. |
||||
2 |
Borstel de champignons schoon en snijd ze in kwarten. Verwijder de zaadlijst van de rode paprika en snijd in repen. |
||||
3 |
Verhit een scheutje olijfolie in een diepe pan op hoog vuur en bak de runderreeptjes, champignons en paprika in 4-5 minuten gaar. |
||||
4 |
Hak de peterselie fijn. Voeg de kookroom, peterselie en paprikapoeder toe aan de pan en draai het vuur lager. Laat het geheel nog 1-2 minuten verwarmen en breng op smaak met peper en zout. |
||||
5 |
Serveer de rijst met de beef stroganoff, eet smakelijk! |
||||
Ingrediƫnt
|
2 pers. | 3 4 pers. | 4 5 pers. | Eenheid |
Runderreepjes
|
200 | 300 | 400 | gr |
Rode paprika
|
1 | 1,5 | 2 | st |
Champignons
|
250 | 0,75 | 500 | gr |
Basmatirijst
|
170 | 250 | 340 | gr |
Peterselie
|
1 | 1 | 1 | bosje |
Kookroom
|
100 | 150 | 200 | ml |
Paprikapoeder
|
4 | 6 | 8 | gr |
Ingrediƫnt |
Olijfolie
|
Peper & zout
|
Kookpan, (diepe) koekenpan
Energie (KJ) 2402, Energie (kcal) 578, Eiwit (g) 31, Koolhydraten (g) 73, Waarvan suikers (g) 4, Vetten totaal (g) 16, Waarvan verzadigd (g) 9, Vezels (g) 6, Zout (g) 0
Dit gerecht bevat: Melk *
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.