Noedels met runderreepjes in ketjapsaus

met Aziatische wokgroenten

20-25 min
Rund

Bereiding

1 Breng een pan water aan de kook voor de udonnoedels. Bereid de udonnoedels volgens de instructies op de verpakking.
2 Haal de runderreepjes uit de verpakking en meng in een kom met de ketjap en (uitgeperste) knoflook. Laat 5 min marineren.
3
Snijd de rode paprika in repen en de rode ui in parten. Verwijder de harde onderkant van de paksoi en snijd de rest in grove repen. Verhit een scheut olie in een ruime wokpan en bak de runderreepjes 2-3 min op middelhoog vuur. Draai hierna het vuur naar hoog vuur en voeg de paprika, rode ui en paksoi toe en wok 4-6 min. Breng op smaak met peper en zout.

4 Giet de noedels af en meng in de pan met de runderreepjes en groenten. Garneer met de sesamzaadjes en serveer direct. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediƫnt 2 pers. 3 pers. 4 pers. 5 pers. Eenheid
Udonnoedels 150 225 300 450 gr
Runderreepjes 200 300 400 500 gr
Knoflook 1 1,5 2 2.5 teentje
Rode paprika 1 1,5 2 2.5 st
Rode ui 0,5 0,75 1 1,25 st
Paksoi 0.5 0,75 1 1,25 st
Sesamzaadjes wit 10 15 20 25 gr

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediƫnt 2 pers. 3 pers 4 pers 5 pers.
Olijfolie



Peper en zout



Ketjap* (el) 2 3 4 5


* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.

Kookgerei

Kookpan, Wokpan

Voedingswaarde

Energie (kcal) 519, Eiwit (g) 31, Koolhydraten (g) 66, Koolhydraten waarvan suikers (g) 7, Vetten totaal (g) 14, Vetten waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 3, Zout (g) 3

Allergenen

Gluten, Soja, Sesam