met Aziatische wokgroenten
1 | Breng een pan water aan de kook voor de udonnoedels. Bereid de udonnoedels volgens de instructies op de verpakking.
|
|||||||||
2 | Haal de runderreepjes uit de verpakking en meng in een kom met de ketjap en (uitgeperste) knoflook. Laat 5 min marineren.
|
|||||||||
3 |
|
|||||||||
4 | Giet de noedels af en meng in de pan met de runderreepjes en groenten. Garneer met de sesamzaadjes en serveer direct. Eet smakelijk! | |||||||||
Ingrediƫnt | 2 pers. | 3 pers. | 4 pers. | 5 pers. | Eenheid |
Udonnoedels | 150 | 225 | 300 | 450 | gr |
Runderreepjes | 200 | 300 | 400 | 500 | gr |
Knoflook | 1 | 1,5 | 2 | 2.5 | teentje |
Rode paprika | 1 | 1,5 | 2 | 2.5 | st |
Rode ui | 0,5 | 0,75 | 1 | 1,25 | st |
Paksoi | 0.5 | 0,75 | 1 | 1,25 | st |
Sesamzaadjes wit | 10 | 15 | 20 | 25 | gr |
Ingrediƫnt | 2 pers. | 3 pers | 4 pers | 5 pers. |
Olijfolie |
|
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
|
Ketjap* (el) | 2 | 3 | 4 | 5 |
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Kookpan, Wokpan |
Energie (kcal) 519, Eiwit (g) 31, Koolhydraten (g) 66, Koolhydraten waarvan suikers (g) 7, Vetten totaal (g) 14, Vetten waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 3, Zout (g) 3
Gluten, Soja, Sesam |