1 |
Breng water aan de kook voor de orzo. Kook de orzo gaar volgens de instructies op de verpakking. |
2 |
Snipper de ui fijn. Snijd de courgette in halve maantjes. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd in reepjes. |
3 |
Verhit olie in een ruime koeken- of hapjespan. Fruit de ui 1-2 min op laag vuur en voeg vervolgens de courgette en gekleurde cherrytomaatjes toe. Bak 4-6 min op middelhoog vuur. Ris ondertussen de blaadjes tijm van de takjes. Voeg de helft van de tijmblaadjes aan de pan met groenten toe en breng verder op smaak met peper en zout. |
4 |
Snijd de burrata in stukken en rasp de Italiaanse kaas fijn. Roer de orzo, zongedroogde tomaat en wat Italiaanse kaas door de pan met groenten. Schep de orzo op en verdeel stukjes burrata over de borden. Breng verder op smaak met de overige tijm en Italiaanse kaas. |