met volkoren flatbreads
1 | Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de rode paprika, gele paprika en courgette in reepjes. Pel de ui en snijd deze in parten.
|
||||
2 | Meng de specerijen met een paar eetlepels olijfolie en verdeel dit over de paprika en courgette. Doe de groentes in een verhitte pan en bak voor 5-10 minuten.
|
||||
3 | Verhit in een lege koekenpan wat olijfolie en bak hierin de varkens chipolata worstjes in 6-8 minuten gaar. Snijd de koriander fijn.
|
||||
4 | Plaats de volkoren flatbreads voor 1-2 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de flatbread met de groentes en chipolata worstjes en top af met de koriander en zure room.
|
||||
Ingrediƫnt | 2 pers. | 3 pers. | 4 pers. | Eenheid |
Rode paprika | 1 | 1,5 | 2 | st |
Gele paprika | 0,5 | 0,75 | 1 | st |
Courgette | 0,5 | 0,75 | 1 | st |
Rode ui | 1 | 1,5 | 2 | st |
Specerijen, gerookte paprika, komijn oregano | 4 | 6 | 8 | gr |
Varkens chipolata | 200 | 300 | 400 | gr |
Koriander | 1 | 1 | 1 | bosje |
Volkoren platbrood | 4 | 6 | 8 | gr |
Zure room | 0,5 | 0,75 | 1 | st |
Ingrediƫnt
|
Olijfolie |
Peper & zout |
Oven, koekenpan
Energie (KJ) 1895, Energie (kcal) 453, Eiwit (g) 26, Koolhydraten (g) 36, Waarvan suikers (g) 9, Vetten totaal (g) 22, Waarvan verzadigd (g) 8, Vezels (g) 9, Zout (g) 2
Dit gerecht bevat: Melk, Gluten*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.