en geroosterde wintergroenten
1 |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook en rits de blaadjes van de rozemarijn en tijm. Meng in een kommetje de olijfolie met de knoflook en verse kruiden. |
||||
2 |
Schil de winterpeen en gele peen en snijd in stukken. Was vervolgens de truffel aardappels en snijd ze (met schil) in vieren. Snijd ook de champignons in vieren. |
||||
3 |
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de groentes, aardappelen en kipfilet hierop, breng op smaak met peper en zout. Bestrijk alles met de knoflook, kruiden olie. |
||||
4 |
Bak het geheel in de voorverwarmde oven voor 25-30 tot de kip en groentes gaar zijn. |
||||
Ingrediƫnt | 2 pers. | 3-4 pers. | 4-5 pers. | Eenheid |
Tijm, rozemarijn | 1 | 1 | 1 | bosje |
Knoflook | 1 | 1,5 | 2 | st |
Truffel aardappel | 400 | 600 | 800 | gr |
Winterpeen | 1 | 1,5 | 2 | st |
Peen geel | 1 | 1,5 | 2 | st |
Champignons | 200 | 300 | 400 | gr |
Kipfilet | 200 | 300 | 400 | gr |
Ingrediƫnt
|
Olijfolie |
Peper & zout |
Oven
Energie (KJ) 1763, Energie (kcal) 420, Eiwit (g) 26, Koolhydraten (g) 51, Waarvan suikers (g) 44, Vetten totaal (g) 9, Waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 5, Zout (g) 0