1 |
Breng 2 pannen met water aan de kook. Was de aardappelen en snijd in kleine blokjes. Snijd de roosjes van de broccoli en de steel in stukjes. Snijd de prei in ringen en was goed in een vergiet. |
2 |
Voeg vervolgens de aardappelblokjes toe aan een pan met het kokende water en kook de blokjes voor 8-10 min. Voeg de broccoli en prei toe aan de andere pan en kook voor 6-8 min. |
3 |
Schil ondertussen de winterpeen en snijd deze en de komkommer in dunne plakjes. Hak de peterselie grof en meng dit in een kom met de winterpeen, komkommer, sesamzaadjes, balsamicoazijn, peper en zout. |
4 |
Giet de aardappelen en de groenten af. Zet de helft van de aardappelblokjes apart en voeg de overige helft samen met de broccoli, prei, Italiaanse kaas (geraspt) peper en zout toe aan een keukenmachine en mix samen tot een puree. |
5 |
Houd een klein deel van het paneermeel apart. Voeg vervolgens het overige paneermeel toe aan de keukenmachine. Blend nogmaals totdat het panneermeel goed is opgenomen. Gebruik vervolgens een lepel en je handen om een nuggetvorm te maken van de groenten en paneermeel-mix. |
6 |
Bedek de nuggets vervolgens met een laagje paneermeel. Zet twee koekenpannen op het vuur met een scheutje olijfolie. Laat in de ene pan de nuggets in 6-8 min bruin worden en draai ze halverwege om. Bak in de andere koekenpan de gekookte aardappelblokjes in 6-8 min krokant.
|